Loading...

Kuinka valita sopiva messuseinä?

Valintakriteereitä ovat hinta, toimitusaika, monipuolisuus ja näyttävyys. Valitse logoseinä vastaamaan tarpeita ja budjettia.

1. Minkä logoseinän saan jo tänään? Nopeus rajoittaa valintoja, vaan ratkaisu löytyy. Esimerkiksi SLIM messuseinän sekä kaikki modulaariset mainosseinät saat nopeimmin.

2. Modulaariset messuseinät TUBE, ALU, TRUSS, eli mainosseinät jotka ovat jaettu useaan osaan ovat nopeita ja antavat sinun muokata logoseinäsi muotoja ja kuva-asettelua.

3. Panoramakuvat messuseinässä, mahdollistaa jatkuvakuvalliset FULL tai TRUSS. Saat halutessasi koko rakenteen piiloon ja kokonaisuus on sykähdyttävä.

4. Pop Up messuseinät ovat helppoja mainosseiniä sinulle joka tarvitset kevyen ja helpon logoseinä-taustan, myyntiedustajan mainosseinän tai tehosteen messuosastolle.

.

Helppokäyttöiset nopeat messuseinät

   NOPEAT   

Opit messuständisi pystyttämisen nopeasti koska logoseinät ovat loogisia ja säästät aikaa viestisi myymiseen.

Nopeat joustavat toimitukset ja käyttö. Kotimainen messuseinä ALU moduuli.

   JOUSTAVA MODUULI   

Pystymme valmistamaan moduuliseinät heti, ja lisäetuna on suuri muokattavuus – vaikka joka tapahtumasta toiseen.

Panoramakuvallinen messuseinä FULL. Kotimaista osaamista. Avainlippu!

   PANORAMA

Täysi EXTEND panoramakuva on näyttävämpi suuren kuvapintansa ansiosta. Varaa viikon verran aikaa toimitukselle!

Messuseinän kätevää kuljetusta pyörällisellä boksilla, laatikolla tai laukkua käyttäen

   KÄTEVÄ KULJETUS   

Kaikki TETRIX messuseinät sopivat kaikille ja ovat käyttäjäystävällisiä. Voit valita myös “kuljetuskaluston” helpottamaan.

Messuseinä, mainosseinä, logoseinä… Suoraan valmistajalta
TETRIX on valmistanut Suomalaisia, avainlippumerkittyjä kuvaseiniä vuodesta 2006. Kun tarvitset seinän nopealla toimitusajalla tai erikoismitoin niin se onnistuu meillä koska valmistamme suurimman osan seinistämme täällä meillä TETRIXillä. Kun hankit messuseinäsi meiltä niin ostat siis suoraan valmistajalta – ilman välikäsiä. Tällöin myös hinta on edullisempi, ja saat enemmän laatua per kulutettu EURO

Kaikki seinäkkeet ja messuosastot pakkautuvat pieniksi ja ovat helppoja kuljettaa. Et tarvitse insinöörintaitoja messuseinän kokoamiseen vaan saat toimivan loogisen ständin joka toimii joka kerta. Katso oppaitamme ja apusivustoja niin löydät kaiken tarvittavan tiedon ennen seinän hankkimista. Mitä enemmän tiedät TETRIX tuotteesta, sen varmempia olemme siitä että valitset sen.

Tervetuloa mukaan!
Mats Sandvik, TETRIXin perustaja.

Pietarsaari (FIN, SWE, ENG)
+358 (0)10 219 35 60

Yleiset kyselyt
info@tetrix.fi

Myynti & Tarjouslaskenta
sales@tetrix.fi

RAHAN ARVOISTA TIETOA ASIAKKAILLEMME …IHAN TOSI ILMAISEKSI

TETRIX   |   SUUNNITELUVINKIT   |   MESSUOPPAAT   |   EKOLOGINEN MAINOS   |   LOGOMATTO   |   ROLL UP   |   MESSUSTÄNDI   |   VALOKAAPPI