Loading...

Omasi näköinen, helppo messuseinä.

Messuseinä, logoseinä, valokuvaustausta – kuvallinen mainosseinä joka seisoo yksistään tai on integroituna messuosastoon..

1. TUBE putkirakenteinen messuseinä ovat edullisin ratkaisu. Tämä seinä on paras kun hinta on tärkein. Saat sen piilotetuilla SOFT rakenteilla tai TUBE fotoseinä pikatoimituksella..

2. ALU klassinen mainosseinä alumiiniprofiileista, jota voidaan muunnella loputtomiin. Modulirakenteinen nopea ALU tai jatkuvakuvallinen FULL stretch kankaalla.

3. TRUSS tyylikäs mainostrussi (X-10) on yhtä helppo kuin rakennuspalikat. Korkealuokkainen Tanskalainen komposiittirakenne. Rakenna moduuleissa, jatkuvakuvallisena tai piiloitetuilla rakenteilla!

4.  LUXIA valokaappi LED logoseinä on helppo ja uusaikainen. Jatkuvakuvallinen tai modulaarisella rakenteilla. Voidaan myös integroida osaksi ALU mainosseiniä.

TUBE Euroopan eduulisin messuseinä on valmistettu Suomessa.

   LUMI   

TUBE on halpa mainosseinä. Toimii yksittäisenä valokuvausseinänä, tai yhdistämällä, voit rakentaa niistä messuosaston. 

LED messuständi messuseinä Luxia ALU

   ALU + LUXIA   

Voit miksata printti- ja valoseinä toisiinsa. Voit myös yhdistää Extend panorama- ja  modulaarisia seiniä.

Valotaulut LED valaistut mainokset | Paloturvallinen 24/24 käyttö

   ROKKAAVA LOGOSEINÄ   

TRUSS on yhtä helppo kuin on näyttäväkin. Helppo messuseinä, jonka design on juuri tätä päivää.

LED valoseinä valaistu messuseinä kakspuolinen

   LED MESSUSEINÄ   

Avainsanana “UUTUUS”? Valitse LUXIA valoseinä! Panorama-kuvallinen LUMI tai moduuli-jaettu ALU.

Messuseinä, mainosseinä, logoseinä… Suoraan valmistajalta
TETRIX on valmistanut Suomalaisia, avainlippumerkittyjä kuvaseiniä vuodesta 2006. Kun tarvitset seinän nopealla toimitusajalla tai erikoismitoin niin se onnistuu meillä koska valmistamme suurimman osan seinistämme täällä meillä TETRIXillä. Kun hankit messuseinäsi meiltä niin ostat siis suoraan valmistajalta – ilman välikäsiä. Tällöin myös hinta on edullisempi, ja saat enemmän laatua per kulutettu EURO

Kaikki seinäkkeet ja messuosastot pakkautuvat pieniksi ja ovat helppoja kuljettaa. Et tarvitse insinöörintaitoja messuseinän kokoamiseen vaan saat toimivan loogisen ständin joka toimii joka kerta. Katso oppaitamme ja apusivustoja niin löydät kaiken tarvittavan tiedon ennen seinän hankkimista. Mitä enemmän tiedät TETRIX tuotteesta, sen varmempia olemme siitä että valitset sen.

Tervetuloa mukaan!
Mats Sandvik, TETRIXin perustaja.

Pietarsaari (FIN, SWE, ENG)
+358 (0)10 219 35 60

Yleiset kyselyt
info@tetrix.fi

Myynti & Tarjouslaskenta
sales@tetrix.fi

RAHAN ARVOISTA TIETOA ASIAKKAILLEMME …IHAN TOSI ILMAISEKSI

TETRIX   |   SUUNNITELUVINKIT   |   MESSUOPPAAT   |   EKOLOGINEN MAINOS   |   LOGOMATTO   |   ROLL UP   |   MESSUSTÄNDI   |   VALOKAAPPI